WYSIWYG


What you see is what you get. Så här visualiserar vi ditt brand i 3D. Det ger dig en idé om det färdiga resultatet innan produkterna produceras.

3d visuals med danish crown

Från 3D till slutprodukten
3D presentationer är ett av de viktigaste verktygen i Axion Nordic och vi använder det varje dag. När vi tar emot en logo eller evt. annan grafik och bilder, startar vi med att välja ut en av våra grundscener. Vi har flera utomhus- och inomhusscener, och det kommer hela tiden flera mera. Vi lägger till de önskade produkterna på scenen, och klär det med din grafik.

När den enskilda scenen är färdig, skickas den till rendering. 3D renderingen ger oss en bild, som visar en ganska exakt återgivning av hur slutresultatet kommer att se ut. När du får vår 3D mockup, får du ett ganska bra beslutsunderlag – du kan se hur du köper.

3d rendering til danish crown

Med 3D får vi också möjligheten att visa dig exakta och detaljerade versioner, baserat på dina konkreta önskemål. Vi kan, med exakta mått, återge din mässmonter, kontor- eller butikslokaler och visualisera hur kvadratmeterna inreds – vad du kan få plats med och hur du arrangerar delarna för att ge det bästa och snyggaste resultatet.

Produktutveckling
Vårt produktsortiment täcker de flesta behov, men om du har speciella önskemål, har vi också möjligheten att skapa 3D prototyper. Därmed kan vi, innan vi startar en riktig produktion, visa ett kommande projekt i detalj. Vi arbetar med flera mainstream reklamprodukter, däribland flera gigantiska kaffekoppar, godispapper och allmänna produktförpackningar.

Allt detta arbete får du helt gratis från oss. Vi skapar många olika visualiseringar med våra standard-versioner. Med hjälp av de visualiseringarna kan vi också leverera ett ganska exakt pris på uppdraget, vilket är ännu ett hjälpmedel till att ge dig ett säkert beslutsunderlag.

3D mockup är, som sagt, helt gratis och helt utan bindning. Det enda krav vi har, är att du skickar din logo och grafik i vektorformat (ai, eps, pdf). Eftersom vi trycker allt i CMYK färger, vill vi gärna att du skickar din grafik i det färgspektrum.