Uppblåsbara pelare

Uppblåsbara reklampelare – alternativet till roll-up

Ring och hör mera: (+45) 2272 6062

Våra mobila och uppblåsbara reklampelare är den perfekta gimmick att använda till in-store kampanjer, promotion, produktvisning, mässor och mycket mera. Reklampelaren är i ihopvikt tillstånd en praktisk bärväska. Uppblåsbara reklampelare är mycket mera väderbeständiga än en roll-up och så repar eller skadar den inte andra saker om den skulle välta. En standard roll-up har standardmåtten 80 x 200 cm, vår största reklampelare är 100 cm bred och 5 meter hög.

Bärväskan stängs med blixtlås, anslut en pump och några få minuter senare är din personliga och ljudlösa reklampelare klar. Fodralet på reklampelaren kan bytas ut så den grafiska identiteten kan bytas utan att du behöver köpa en helt ny pelare. Använd uppblåsbara reklampelare som en uppseendeväckande ersättning för roll-ups.

  • Snabb och enkel montering (2 min med pump)
  • Transporteras i sportväska
  • Pelarna pumpas upp och håller luften i flera veckor*
  • Pelaren har ett fodral som tas på och av med blixtlås, och kan därmed bytas ut
  • Logo/grafik trycks direkt på ytan

* Våra uppblåsbara reklampelare är utrustad med tryckavlastningsventil. Eftersom luft expanderar i värme, kommer pelarna att tappa luft efter en viss tid. Det finns inte uppblåsbara produkter som är 100% lufttäta – inte ens cykeldäck.

Se video  Gratis mockup

Storlekar

HÖJD
2,5 meter
3 meter
4 meter
5 meter

 

Uppblåsbara reklampelare ingår också i följande paket: