Uppblåsbara möbler till mässa och events


Ta med dig kontoret – uppblåsbara möbler med logo är perfekt till dig som knyter nya kontakter utanför arbetsplatsens fyra väggar.

Flexibla möbler till dig som är ute på fältet
På morgonen bildar de uppblåsbara möblerna ett mysigt mötesområde i era egna lokaler. Några få timmar senare står de utplacerade som blickfång i er monter, där det ska knytas nya kontakter. Uppblåsbara möbler är en perfekt lösning om du ofta är ute på fältet och fysiskt tar kontakt med nya kunder på mässor, events eller andra arrangemang. Ditt företags grafiska profil har en tydlig linje genom alla produkter från disken till stolarna, som skapar en social mötesplats.

Precis som alla andra Axion Nordic-produkter är våra uppblåsbara möbler 100 procent unika och skapade efter ditt brands kännetecken och logo. Det garanterar att det går en röd tråd genom i hela arrangemanget och skapar genkänning redan vid en enstaka möbel.

Oppusteligt møbelsæt til FCK

Klart på några få minuter
Med rätt delarna har du en mobil mötesplats. Fyra stolar och ett bord kan blåsas upp på tre minuter och tar nästan ingen plats när det ligger ihoppackat. Utöka inredningen med ett uppblåsbart kafébord och en disk. Det tar dig bara två minuter extra per möbel.

Det är alltså den perfekta lösningen till dig som inte låter kontorets fyra väggar begränsa möjligheterna för att du ska kunna skapa nya kontakter. Oavsett om du är i mässhallen eller ute i det fria. Det slitstarka och flamsäkra materialet håller i alla väder. Den inre kärnan är TPU med högt tryck, och ytterdelen är i fastex, där vi trycker ditt logo och grafiska kännetecken. Det betyder att du har en kraftig och stadig möbel, som kan byta logo och grafisk profil när det behövs. Med ett nytt överdrag ändras budskapet nästan direkt.

Alla våra bord levereras inklusive en toppskiva i plexiglas, som skyddar tyget mot kaffefläckar och fettiga fingrar.

Oppusteligt telt, søjler og møbler - FCK

Gratis 3D mockup med ditt design
Axion Nordic levererar helt gratis 3D-visualiseringar med ditt företags logo och färger på ett set uppblåsbara möbler, utan några förpliktelser. Se exempel på hur ert logo och färger fungerar på våra populäraste eventdelar, som består av två pelare, en bardisk och ett bord. Det behövs inget mera.