Uppblåsbar reklam


Blickfång är det enkla sättet. EU-tillverkad och certificerad uppblåsbar reklam till användning utomhus och inomhus.

Lufttät enhet, kräver ingen ström

Lufttät enhet
– kräver ingen ström


När du jämför våra uppblåsbara produkter med andra produkter på marknaden, ska du vara uppmärksam på orden ”lufttät” och ”inbyggd fläkt”. Axion-produkterna är LUFTTÄTA och framställda som en tvålagerskonstruktion. Den inre kärnan är tillverkad i materialet TPU och den synliga ytan är tillverkad i kraftigt polyester. Det betyder att Axion-produkterna varken bullrar eller kräver ström till en fläkt. När våra produkter är uppblåsta håller dem luften under lång tid – flera månader.

Du behöver ingen ström alls. Produkterna levereras med en handpump. Vid större produkter, som portaler och tält, rekommenderar vi dock att du köper en elektrisk pump som tillbehör. MEN du behöver bara använda den i några få minuter när du blåser upp produkten.

Superskarp tryckkvalitét

Superskarp tryckkvalitét


Vi använder oss av sublimationstryck, som ger dig den bästa tryckkvalitéten som du kan få för pengar. Våra maskiner är "state of the art” och alla procedurer är helt automatiserade. Från själva tryckprocessen av ytorna till svetsningar av de inre uppblåsbara kärnorna.

skift overtræk på din reklame byt grafiken

2-lagers princip
– byt grafiken


Alla våra produkter är uppbyggda efter en tvålagersprincip. Innerst finns en TPU-kärna. Det är här luften pumpas in. Ytterlagret är tillverkat av 500D HT (kraftig styrka) polyester. Det är på det här lagret som ditt logo och grafik trycks. Det smarta med den här processen är att vi har en lufttät enhet. Men det är också möjligt att byta yttersockan. Det betyder att du inte behöver byta hela produkten, om du bara vill byta mönster. Ett nytt överdrag med tryck kostar ungefär halva priset jämfört med priset på en komplett helt ny produkt.

Enkel transport och förvaring

Enkel transport och förvaring


ust det ja, transporten. Vi vet om att vi tjatar om det här igen och igen på vår hemsida. Det är helt enkelt en av de bästa egenskaperna med våra produkter. Du kan ofta transportera en komplett monter med portal och tält i en vanlig personbil. Det är faktiskt möjligt att transportera vår pop-up eventpaket på en flakcykel. Det är prövat!

inbyggd LED-belysning

Möjlighet med inbyggd LED-belysning


Alla våra uppblåsbara produkter kan levereras med inbyggd LED-belysning i pelarna. Det gör inte våra pelare och bord till uppblåsbara lampor, och du ska inte förvänta dig att kunna använda dem som läslampor. Men det ger en häftig stämningsbelysning till lokalen. LED-belysningen kräver ingen ström eftersom lamporna drivs av ett batteri, av samma modell som till borrmaskiner. Men tänk på – om glödlampan går sönder i pelaren, kan den inte bytas ut, eftersom den är ”svetsad” in i TPU-kärnan.

Modultält med unik anpassning

Modultält med unik anpassning


Våra tältserier är alla modul-modeller. Det betyder, till exempel, att våra uppblåsbara eventtält kan kopplas ihop med spider-, hexa- och eventtält i andra storlekar. Alla våra tält har vändbara sidor, som finns i olika versioner. Fönster, dörrar eller tryck på båda sidor med invävd, ljusblockerande membran.