TV2 på Tour


Den landstäckande TV2 på Tour-karavanen var i år en luftig omgång! Vi besökte Öster Hurup för att undersöka stämningen.

Pia Thau i eventtelt på TV2 Tour

Cykelsport är en stor idrott i Danmark. Så stor att TV2, och en lång rad sponsorer som KIWI, Hjem-IS, Børneulykkesfonden, Profil Optik m.fl. i år igen genomför den årliga Tour De France karavanen runt i inte mindre än 10 städer över hela landet.

Axion Nordic-teamet packade den gamla VW-bilen och tuffade ner till Öster Hurup, där TV2 på Tour sände från 4 - 5 juli.

event telte TV2 tour

Det var faktiskt inte Tour De France eller alla de olika aktiviteterna omkring tillställningen som lockade oss till Östkustens hamnstad, utan mera ramarna omkring eventet. Vi hade nämligen lyckats överbevisa arrangörerna av TV2 på Tour, att våra uppblåsbara, lufttäta och ljudlösa eventtält var mycket lättare att sätta upp, frakta och ta ner än dem vanliga eventtälten.

Och inte bara det... med vår uppblåsbara målportal (också lufttät och ljudlös) kunde eventet genomföras utan det irriterande buller som kommer med dem traditionella målportalerna, som kräver ström från en bullrande fläktenhet.

Målportal TV2 Tour

Naturligtvis stod alla de snygga uppblåsbara eventtälten knivskarpt, och arrangörerna kunde rapportera om stor glädje och tillfredsställelse. Men det är inte så märkligt, när dem tidigare bara varit vana med att dem skulle arbeta med en massa tältstolpar, som kanske har blivit böjda efter en annan montering. Se den här videon, som visar hur enkelt det är att sätta upp ett Axion eventtält.

TV2 kände faktiskt redan till våra uppblåsbara produkter. 14 dagar innan TV2 Touren startade, levererade vi 4 stycken eventtält till EM studion/Sommerbold i Aarhus.

TV2 Tour målportal og eventtelte