Tripod

Uppblåsbart mässtält till utställning eller som mobilscen

Ring och hör mera: (+45) 2272 6062

Med de tre stora öppningarna är en tripod mycket passande som en uppblåsbar scen eller som mässtält. Våra uppblåsbara mässtält har tre – och inte fyra – ben. Det innebär att paviljongen ser mera öppen ut och verkar mera inbjudande för besökare. Med mässtältet, tryckt i ditt eget design och artwork, kan du sälja din produkt eller sprida ditt budskap på bästa sätt.

Uppblåsbara AXION reklam och mässtält kan levereras med olika tillbehör som “connecting tunnels”, som kopplar ihop två utställningstält med varandra eller med sidodelar som gör att mässtältet kan stängas på alla sidorna. Mässtältet levereras i en praktisk bärväska/trolley och innehåller all nödvändig utrustning till montering.

Mässtältet kräver ett ganska stort mässområde. Ett alternativ till mässtältet kunde vara vårt uppblåsbara 4x4 eventtält.

  • Snabb och enkel montering (ca. 15 min. med elektrisk pump)
  • Transporteras i trolley
  • Pumpas upp och håller luften i flera veckor*
  • Avtagbart och utbytbart fodral
  • Flamskyddat material, godkänd för användning i mässmontrar

* Våra uppblåsbara mässtält är utrustad med tryckavlastningsventil. Eftersom luft expanderar i värme, kommer mässtältet att tappa luft efter en viss tid. Det finns inte uppblåsbara produkter som är 100% lufttäta – inte ens cykeldäck.

Se video  Gratis mockup

Storlekar

STORLEK
6 meter
7 meter
8 meter

 

Mässtältet ingår också i följande paket: