Oversized produktkopia till produktsampling


Presentera din produkt i uppblåsbar oversized version, för marknadsföring i butiker och på mässor.

Axions uppblåsbara stora produktkopior i jätteformat, finns i standardformer som flaskor och burkar.

Den här artikeln vill visa hur enkelt vi kan förvandla din emballage-grafik till den mest fantastiska oversized reklampelare. I vårt produktsortiment med uppblåsbara produkter har vi just nu två jättestora produktkopior, nämligen våra uppblåsbara jätteflaskor och uppblåsbara jätteburkar. Jätteburkarna och flaskorna finns i olika storlekar i upp till 4 meters höjd. Här visar jag ett exempel med en matlåda, men det kunde också vara en öl- eller läskburk. Till den har jag gjort min egen etikett. När vi skapar din stora produktkopia, ska vi ha din etikett i hög upplösning och gärna i vektorformat, så vi kan justera grafiken så den passar på flaskan eller burken i stort format.

etikett produktkopia

Så här skapas 3 meter höga Pendant Gyros burkar. Men innan vi kan ställa ut den i butikerna, ska vi arbeta med marknadsföringen. Personen som står på standen ska ha ett uppblåsbart eventtält och en uppblåsbar disk som används för att servera tilltugg.

Hela uppställningen kan transporteras i en vanlig personbil och ställas upp av en enda person. Fodralet till burkarna har blixtlås och kan tas av för att bytas ut med ett annat motiv.

event med oversize oppustelige produkter Specialtillverkade promotionreklam

Det är alltid möjligt att få specialtillverkade uppblåsbara figurer som passar till era produkter. Det kan till exempel vara uppblåsbara jätte-kaffemuggar, som kan ses i exemplet här nedanför. Eftersom alla våra produkter tillverkas med en invändig luftblåsa (på samma sätt som i ett cykeldäck med invändig slang) finns det några krav angående formerna. Men du får gärna presentera din idé, så ser vi på det och berättar för dig om det är möjligt att tillverka.

Våra uppblåsbara pelare är ett annat alternativ till produktpresentation. Pelarna finns i många olika tjocklekar och helt upp till 5 meters höjd. Formen på pelaren kan utan problem användas till chips/kak-rör, godisrör, sladdar och mycket mera. Våra uppblåsbara reklamblock kan användas för att likna juice-, mjölkkartonger, kaffepaket osv.

produktkopia kaffepaket reklame