Om Axion Nordic


Axion är ett globalt märke, som säljs i 35 länder över hela världen. Vi täcker hela Norden.

Vi är stolta att presentera marknadens bredaste produktlinje i de uppblåsbara reklamprodukternas värld. Axion-produkterna är ISO-certificerade och tillverkade i flamskyddat material. Vi designar alla de olika modellerna, så dem passar till ditt märkes profil. Produkterna kan kombineras och kopplas ihop på en mängd olika sätt.

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkter till att förstärka precis ditt event. Designfasen och idéutvecklingen sker från vår adress i Pandrup, och efter godkänd design framställs tryckfilerna, som skickas till fabriken i Slovakien. Här tillverkas dina produkter och skickas sedan direkt till önskad adress.

Du kan förvänta dig en slutprodukt och en finish i absoluta världsklassen. Ett exempel på att vi inte kompromissar med kvalitéten, är att materialtjockleken på Axion-produkterna ofta är 2-3 gånger tjockare/kraftigare än våra konkurrenters. Axion Nordic handlar i grund och botten om att kombinera Michaels fina känsla för läcker design med Peters stora erfarenhet av produktion och försäljning av uppblåsbara reklamprodukter.