Mässvägg

Uppblåsbar mässvägg till din mässmonter eller utställning

Ring och hör mera: (+45) 2272 6062

Uppblåsbara mässväggar är ett helt nytt koncept bland mässinredning. Utseendemässigt är det inte en stor skillnad på en uppblåsbar och en traditionell mässvägg. Fördelen med att inreda mässmontern med en uppblåsbar mässvägg är monteringstiden. Här finns inga besvärliga skjutsystem med stänger, bultar, muttrar och beslag. Du tar bara ut din uppblåsbara mässvägg från transportväskan, kopplar in pumpen och 5 minuter senare är din mässvägg monterad och klar. Om olyckan skulle vara framme och mässväggen välter, kommer den inte att orsaka repor eller skador på andra delar på mässmontern. Trycket i den invändiga luftblåsan är upp till 1 bar och ger ett ”stensäkert” resultat.

Våra uppblåsbara mässväggar är egentligen framtagen för att vara en del i ett helt koncept med mässmontersystem, men den kan utan problem också användas till inredning och uppdelning av t.ex. kontorslokaler. Axions mässvägg är vattentät och kan också användas i inredning utomhus. Vi trycker ditt logo och design på väggen och om du behöver ändra designen, är det bara fodralet som behöver bytas.

  • Snabb och enkel montering (två minuter med en elektrisk pump)
  • Integrerad transportväska i mässväggen
  • Stålfötter medföljer
  • Mässväggen pumpas upp och håller luften i flera veckor*
  • Mässväggen har ett fodral som sätts på med blixtlås, och därmed kan bytas ut
  • Tillverkad i flamskyddade material och är godkänd för att användas i mässmontrar

* Våra uppblåsbara mässväggar är utrustad med tryckavlastningsventil. Eftersom luft expanderar i värme, kommer mässvägg att tappa luft efter en viss tid. Det finns inte uppblåsbara produkter som är 100% lufttäta – inte ens cykeldäck.

Se video  Gratis mockup

Storlekar

HÖJDBREDD
250 cm 320 cm
250 cm 410 cm
300 cm 410 cm

Uppblåsbar mässvägg ingår också i följande paket: