Mässmonter med uppblåsbara produkter


Snabb och enkel montering, enkel transportering och ett fantastisk blickfång till din mässmonter.

uppblåsbara väggar 30 min från ankomst på platsen är mässmontern klar

Att deltaga på mässa innebär ofta mycket arbete. Delarna till mässmontern ska transporteras fram till mässan, packas ut och ställas upp, sedan monteras ner igen och transporteras tillbaka. Mex Axions uppblåsbara mässdelar, kan allt klaras av bara en enda person. Ett montersystem, som visas på bilden, kan transporteras i bagaget på en vanlig personbil och monteras på under 30 minuter.

Vår uppblåsbara mässvägg finns i längder från 3 till 6 meter, och är perfekt att använda som bakgrundsvägg till din utställning eller din monter. Mässväggen kan tryckas på samma sätt som en roll-up, med data om produkten/market eller innehålla grafik och bilder, som ger mässmontern ett större blickfång. Om du senare behöver ändra på det grafiska på mässväggen, behöver du bara byta ytan på mässväggen.

Mässväggen är naturligtvis tillverkad i brandskyddat material och godkänd för användning inomhus, precis som alla andra av våra produkter. Fötterna kan också bytas och anpassas till underlaget, och därmed ha möjligt att stå utomhus i alla slags väder.

Reklampelarna kan användas till alla möjliga evenemang. De ser till att din mässmonter tydligt kan ses på långt avstånd. Pelarna kommer i upp till 5 meters höjd och kan tryckas med ditt logo eller grafik. Har du längre texter (produktbeskrivning eller liknande) rekommenderar vi våra reklamblock – här är du nämligen helt säker på att din text kan läsas från alla vinklar.

messestand indrettet med telt Barnfamiljernas favoritmonter – inred din mässmonter med ett lekrum

Ett annat populärt sätt att inreda med uppblåsbara produkter på mässmontern, är med vårt Axion Lite eventtält. . Ta av framsidorna för att ge ett välkomnande uttryck. Om det gäller en större mässmonter, kan en traditionell inredning och utökas med ett stängt tält, som inreds med möbler, platt-TV och/eller leksaker. Du får därmed mässans favoritmonter för barnfamiljerna. Tältsidorna trycks normalt bara på den ena sidan, men sidorna kan vändas – så du kan använda tältsidorna som mässväggar. Våra Axion Lite eventtält finns i storlekar från 3x3 till 6x6 meter, och om du behöver mera plats kan du välja vår Tripod paviljong-lösning.

Till ditt säljmaterial, dricka m.m. rekommenderar vi våra uppblåsbara diskar, I förpackningen tar dem ingen plats och med en el-pump kan dem blåsas upp på under en minut. Baksidan av borden har ett blixtlås som öppnar till 3 hyllor, där du kan förvara papper så dem inte ligger i vägen. Ett alternativ till disken är våra uppblåsbara kafébord.