FAQ


Här hittar du svar på några av de frågor som vi får. Om du inte hittar svaret här, eller känner att du behöver ytterligare hjälp, är vi klara att svara dig på telefon eller e-mail.

1. Krävs det att man har tillgång till ström?

De mindre formerna som pelare, bord och möbler kan blåsas upp med hjälp av en vanlig handpump. De större event-tälten och portarna kräver antingen en elektrisk pump eller en batteridriven pump. Båda delarna kan du naturligtvis också köpa hos oss. Stäng ventilen när delen är ordentligt uppblåst och du inte längre behöver någon ström.

2. Hur stor plats fyller produkterna när dem är packade ihop?

Mindre produkter som pelare, lådor, flaskor och möbler har integrerad bärväska, som kan bäras av en enda person. Större produkter som event tält packas ihop i den medföljande transportväskan, som också är en trolley med hjul. Den kan hanteras av en person. Alla våra paketlösningar kan transporteras i en vanlig personbil.

3. Kan det gå hål på produkterna?

Det kan naturligtvis gå hål på produkterna – men det är mycket sällsynt! Om man pressar in en kniv i produkten, penetrerar kniven både polyesterbeläggningen och den invändiga kärnan, gjord i TPU. Men det följer med ett lappningspaket, så du kan vara klar igen inom loppet av några få minuter.

4. Hur många personer krävs det för att montera produkterna?

Pelare, lådor, flaskor och mindre tält kan monteras av en enda person. Större portaler och tält kräver två personer för montering.

5. Hur fästs produkterna vid montering utomhus på mjukt underlag?

Produkterna har monterat linor när dem levereras. Linorna används när det blåser. Det medföljer också kraftiga pluggar till att fästa ner i mjukt underlag.

6. Hur fästs produkterna vid montering utomhus på hårt underlag?

Här kan man gärna köpa ballastsäckar, som kan fyllas med sand eller vatten. Man kan också använda stålpelare som passar till produktens diameter.

7. Vad gäller angående pumpen?

Alla våra produkter levereras med en handpump. Vi rekommenderar att man också köper en elektrisk pump som tillbehör. Om du ska montera produkterna på en plats där det inte finns ström tillgängligt, rekommenderar vi att du också köper en batteridriven pump hos oss.

8. Vad är en mockup?

Innan produktionen inleds av den slutliga produkten tar vi all grafik, däribland logo, bilder och annan grafiskt material, och sätter in det i ett 3D-program. När du får en mockup på produkterna, får du en idé om hur det slutliga resultatet kommer att bli. En 3D-mockup är aldrig 100% rätt – men så nära som möjligt!

9. Hur fungerar beställningsprocessen?

Allt börjar normalt med att Michael gör ett design. Vi arbetar på designen tills du är nöjd! Sedan gör Peter en offert med de produkterna som du vill ha. När beställningen är lagd får du en faktura (100% förhandsbetalning) och efter betalningen startar produktionen. Leverans sker 4-6 veckor efter betalning, beroende på säsongen.

Kontakt os

Salg:
peter@axionnordic.dk
Tlf.: (+45) 2272 6062

Design:
michael@axionnordic.dk
Tlf.: (+45) 2081 8196

instagram img linkedin img Youtube img