Blickfång till bilbranschen


I bilbranschen gäller det att kunna utmärka sig och väcka uppmärksamhet. Det vet dem allt om hos Motorpoint/Leasing.dk

Vi gjorde ett besök hos bilförsäljaren ett par dagar efter att dem fått ett uppblåsbart Motorpoint event-paket. Säljagenten Lasse Nielsen hade själv taget emot produkterna, som levererades i kraftiga väskor eller trolleys, beroende på produkttypen. Han berättade att den första glädjande överraskningen var den härliga kvalitéten och finishen på väskorna och trolleyn. So far so good!

Lasse fortsatte med att berätta att han bara var tvungen att själv se om produkterna verkligen var så snygga i verkligheten, som dem varit på de 3D-visuals som vi hade presenterat för honom bara 4 veckor tidigare. Inom loppet av 20 minuter var hela det uppblåsbara set-up blåst upp och stod utplacerat mitt i bilutställningen. Motorpoint´s uppblåsbara event-paket bestod av: ett 5x5 meters uppblåsbart eventtält, tre stycken uppblåsbara pelare och två stycken uppblåsbara bord.

biludstilling setup med reklamesøjler, borde og telt

“De har tänkt på ALLT här! Men framför allt är allting mycket enkelt. Om jag undrar något, så behöver jag bara scanna QR-koden, som finns tryckt på varje produkt. Så dyker en instruktionsvideo upp på min telefon. Det är helt enkelt alldeles lysande. Detaljerna, kvalitét på sömmarna, tjockleken på materialet och inte minst tryckkvalitéten på produkterna är fullständigt fenomenal – jag kommer aldrig mera att använda fällbara tält och roll-ups när jag ska göra reklam. Det här set-up utstrålar klass, seriösitet och kvalitét. Och om Motorpoint kan återspegla precis de värden till våra kunder och besökare, så tror jag faktiskt att vi kommer att sälja flera bilar.”

Vi fick faktiskt ännu en bra anledning till varför våra uppblåsbara reklamprodukter är så användbara till just precis bilbranschen. Ibland händer det ju att det kommer en kastvind in genom säljlokalen, eller det kan hända att en kund råkar välta en broschyrhållare eller en roll-up reklamskylt. Och om den träffar en ny bil, så ger det garanterat en repa eller en liten bula. Om det händer att någon av våra uppblåsbara reklamprodukter välter ner över en bil, kommer den bara att ”studsa” vidare och landa på golvet utan problem.

Motorpoint citat

Jag kommer aldrig mera att använda fällbara tält och roll-ups när jag ska göra reklam. Det här set-up utstrålar klass, seriösitet och kvalitét. Och om Motorpoint kan återspegla precis de värden till våra kunder och besökare.... så tror jag faktiskt att vi kommer att sälja flera bilar.

Vi vill tacka Motorpoint för att de villa medverka i vår lilla kundberättelse och önskar dem lycka till med deras nya uppblåsbara event-paket.