Axion eventtält

Uppblåsbart eventtält med tryck

Ring och hör mera: (+45) 2272 6062

Det perfekta tältet, som bildar ram till ditt event både inne i butiken och utomhus. Använd hela tryckytan på eventtältet för att förmedla ditt budskap. Eventtälten blir uppblåsta på bara några få minuter och är därför ett perfekt val till pop-up events i stad och naturen. Pelarkonstruktionen är en stängd, lufttät enhet som därför är helt ljudlös. Våra eventtält transporteras enkelt i en vanlig personbil när den är ihoppackad.

Axion Lite uppblåsbara eventtält är modulbaserade och kan levereras med olika tillbehör, som “connecting tunnels”, som kopplar ihop två eventtält med varandra eller ett visir över dörröppningarna, som ger ett annorlunda uttryck samt skydd mot regnen.
Eventtält kan också levereras med siddelar/tältsidor som gör att tältet kan stängas från alla fyra sidor. Eventtältet transporteras i en praktisk trolley/väska, som också innehåller alla nödvändiga tillbehör för montering (handpump, pluggar och linor).

Axion Lite eventtält är vattentätt, flamskyddat och vindtestat för att kunna motstå vindstyrkor på över 85 kilometer i timmen.

  • Snabb och enkel montering
  • Kan kombineras med andra Axion eventtält – även i andra storlekar
  • Pumpas upp och håller luften*
  • Logo/grafik trycks direkt på tältet
  • SMART INFLATION möjliggör upp-pumpning av eventtältet via ett av de fyra benen

* Utrustad med tryckavlastningsventil. Eftersom luft expanderar i värme, kommer event-tältet att tappa luft efter en viss tid. Det finns inte uppblåsbara produkter som är 100% lufttäta – inte ens cykeldäck.

Se video  Gratis mockup

Storlekar

STORLEK
3,3 x 3,3 meter
4 x 4 meter
5 x 5 meter
 

Eventtält ingår också i följande paket: